maak het mee bij gemeente Land van Cuijk }
Bekijk onze vacatures

Werken bij gemeente Land van Cuijk

Bij Land van Cuijk maak je het mee! Een jonge gemeente, volop in ontwikkeling. Dat maakt het werken voor Land van Cuijk uitdagend. Tegelijkertijd biedt dat ontzettend veel kansen: er is veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We zijn een grote gemeente, waarin we groot denken maar klein doen. Bij ons kun je werken aan projecten en opdrachten die jou voldoening geven, in het belang van het Land van Cuijk. Je ziet je werk direct terug in de samenleving. Zo blijven jij én de gemeente groeien.

Luchtfoto van een grote bouwplaats in Land van Cuijk.

We creëren grote dingen...

We zijn de grootste gemeente van Brabant, met ruim 351km² en 90.000 inwoners en 33 unieke kernen. Je kunt dus niet om ons heen. Die positie benutten we om de beste resultaten te behalen voor onze gemeenschap en onze regio. Wereldspelers vestigen hun bedrijf in onze samenleving. Waar mogelijk zetten we regionaal en landelijk de toon. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

Kinderen fietsen voor een oude molen langs.

... ook op kleine schaal

Onze regionale en landelijke slagkracht combineren we met stevige lokale wortels. We hebben nog altijd oog en oor voor wat er leeft in onze kernen. We versnellen en versterken lokale initiatieven. We werken niet alleen voor, maar juist mét de samenleving. Het unieke karakter van alle 33 kernen staat hierbij voorop. Inwoners en ondernemers kunnen rekenen op een moderne dienstverlening op maat. Zo bouwen we samen aan een duurzaam en vitaal Land van Cuijk.

Medewerker lacht met een kleine vlag van Land van Cuijk op de achtergrond.

Waar jouw werkplezier…

In onze organisatie gaat het erom dat je goed in je vel zit. We bieden onder meer loopbaanadvies, dat draait om jouw ontwikkeling, vitaliteit en geluk. Of het nu werkgerelateerd is of juist persoonlijk: er is altijd gelegenheid voor een goed gesprek. Bewust omgaan met je loopbaan, dat juichen we toe.

Een rivier met boten op de voorgrond en een woonwijk op de achtergrond.

... zorgt voor woonplezier

Want als jij je goed voelt in je functie en je team, creëer je ook goede dingen voor onze samenleving. Met aandacht voor elkaar ontstaan dus de mooiste resultaten. Dat is wat het Land van Cuijk als werkgever biedt.

Over Land van Cuijk

Het Land van Cuijk is een jonge gemeente die in 2022 is ontstaan door het samengaan van vijf gemeenten in Noordoost-Brabant. Gelegen in een groene omgeving waar het uitgestrekte landschap, het water en de rijke historie hand in hand gaan met een actief verenigingsleven, ondernemerschap, innovatie en techniek. De gemeente is in oppervlakte de grootste van Brabant, maar in onze dienstverlening staan we dichtbij inwoners. Onze 90.000 inwoners in 33 kernen voelen zich hier thuis. Voor hen zijn wij iedere dag in touw.

Meer weten over ons?
Baan met
energie
Profielfoto van Gerrit Zwart

Rowie Brinkman

HR-adviseur

Ik vind het leuk om in een organisatie te werken waar ik de ruimte krijg om mijn talenten verder te ontwikkelen. Dat geeft energie.
Jouw nieuwe
collega?
Profielfoto van Frans Schippers

Harm Cornelissen

Communicatieadviseur

Werken voor een jonge organisatie is spannend en uitdagend. We kunnen onze manier van werken zelf mee bepalen. Hier zetten we samen de schouders onder.
Ambtenaar
2.0
Profielfoto van Ron de Rijk

Thijn Daanen

Teamleider Buitendienst

Ambtenaar 2.0 zijn past uitstekend bij het Land van Cuijk, zeker ook voor de buitendienst. Dichtbij de inwoners staan, direct contact hebben met binnen en buiten en snel kunnen schakelen, daar krijg je energie van!
Werknemer houd een vlag van Land van Cuijk vast.

Vacatures

Reageer op een van onze vacatures als jij wil werken in een gevarieerde omgeving, waar je de kans krijgt om samen met ons te kunnen groeien en te ontwikkelen. In het Land van Cuijk gaat jouw inzet echt iets betekenen voor jezelf, voor je collega's en voor de samenleving.

Bekijk onze vacatures
Werknemer houd een vlag van Land van Cuijk vast.

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Stuur ons een open sollicitatie via vacature@landvancuijk.nl!

Werknemer houd een vlag van Land van Cuijk vast.

Stages

Wil je graag stage lopen bij gemeente Land van Cuijk? Dan kun je een mail sturen naar vacature@landvancuijk.nl met je CV en een korte motivatie en dan kijken wij of we jou een geschikte stageplek kunnen bieden. We doen ons best om zo snel mogelijk op jouw stageverzoek te reageren.

Werknemer houd een vlag van Land van Cuijk vast.

Traineeship De Toekomst van Brabant

Ben je recent afgestudeerd maar weet je nog niet helemaal wat je precies wil gaan doen? Dan is een traineeship misschien iets voor jou! Gemeente Land van Cuijk is aangesloten bij De Toekomst van Brabant: een traineeprogramma van twee jaar waar je veel ervaring opdoet bij verschillende overheden, met verschillende thema's én in verschillende rollen. Zo ontdek jij in korte tijd welke plek bij jou past.

Werken in Noordoost-Brabant

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden? Bekijk ook de vacatures in de regio op Werken in Noordoost-Brabantopen_in_new. Ben je op zoek naar een inhuuropdracht? Kijk dan op de Inhuurdesk Noord-Brabantopen_in_new.