Land van Cuijk

Land van Cuijk

Wat bieden we jou?

Als medewerker van de gemeente Land van Cuijk ga je echt iets betekenen voor onze inwoners. Jouw werk heeft grote maatschappelijke impact! Dat belonen we natuurlijk met goede arbeidsvoorwaarden.

Bekijk onze vacatures

Een goed salaris is de basis. Je krijgt een marktconform salaris volgens de CAO gemeenten. Daarnaast krijg je:

  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05 % bovenop je bruto jaarsalaris. Dit kan je o.a. besteden aan extra vakantiedagen of het uitruilen van woon-werkverkeer. Je kan het ook laten uitbetalen en daardoor extra geld ontvangen
  • 144 vakantie-uren op basis van een full time werkweek (36 uur)
  • 6 bovenwettelijke vakantiedagen
  • Pensioenopbouw bij het ABP-fonds
  • Collectieve zorgverzekering en andere collectieve verzekeringen, (zoals arbeidsongeschiktheid, ANW-hiaat, auto-/inboedel/aansprakelijkheid/rechtsbijstand).

Flexibel werken

We dragen graag bij aan een prettige werk- en privébalans. Flexibel werken en daar werken waar je optimaal kunt werken is volgens ons de nieuwe manier van werken. We werken vanuit diverse locaties in de gemeente of vanuit huis en je kunt zelf gemakkelijk je werktijden indelen.

Op dit moment zijn onze kantoren in Cuijk en Grave, totdat - naar verwachting eind 2024 - het gemeentehuis van Boxmeer is verbouwd en ruimte biedt aan de ambtenaren van gemeente Land van Cuijk.

Talloze ontwikkelkansen

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen om zich te blijven ontwikkelen en te groeien. We bieden daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Ook hebben we onze eigen Land van Cuijk academie waar je interessante trainingen en workshops kunt volgen. Voor ieder wat wils!

Fijne sfeer

Je kunt rekenen op een gezellige, open werksfeer. Werkplezier staat voorop. Of het nu persoonlijk of werkgerelateerd is, er is altijd ruimte voor goede gesprekken. Vanuit de organisatie en de personeelsvereniging worden diverse informele activiteiten georganiseerd. Samen werken we aan plezier en zo bereiken we uiteindelijk de mooiste resultaten.

Bekijk onze vacatures
Werknemer houd een vlag van Land van Cuijk vast.

Vacatures

Reageer op een van onze vacatures als jij wil werken in een gevarieerde omgeving, waar je de kans krijgt om samen met ons te kunnen groeien en te ontwikkelen. In het Land van Cuijk gaat jouw inzet echt iets betekenen voor jezelf, voor je collega's en voor de samenleving.

Bekijk onze vacatures
Werknemer houd een vlag van Land van Cuijk vast.

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Stuur ons een open sollicitatie via vacature@landvancuijk.nl!