Land van

Land van

Inge

Inge Schuurmans werkt als procesadviseur, een nieuwe functie sinds de start van gemeente Land van Cuijk. Zij vertelt over haar veelzijdige baan, haar weg hier naartoe en de gemeente als werkgever.

Foto van Inge

“Beleid geeft richting en kaders waar we aan kunnen toetsen of we doen wat we zeggen. Het is leuk om te mogen bedenken hoe je ideeën omzet in beleid waar inwoners daadwerkelijk iets aan hebben. Als gemeente kunnen we daarmee onze maatschappelijke betrokkenheid uitdragen. Mijn baan is veelzijdig en afwisselend: van overleg met verschillende afdelingen, het veld in gaan om op de hoogte te blijven tot het schrijven van collegevoorstellen en afhandelen van incidentele subsidieaanvragen. Daarnaast werk ik gedeeltelijk projectmatig, wat voor genoeg diversiteit zorgt.”

“Land van Cuijk is een fijne werkgever met genoeg kans om je te ontwikkelen. Ik heb zelf door open en eerlijk te zijn de kans gegrepen en gekregen om te groeien binnen de organisatie. Er wordt met je meegedacht en er zijn kansen om je te specialiseren of juist te generaliseren. Dat maakt Land van Cuijk een boeiende werkomgeving, waar veel gebeurt en mogelijk is.”