Land van

Land van

Jana

Jana Berkers werkt als beleidsmedewerker met als aandachtsgebied 'kunst & cultuur'. Zij vertelt over het creëren, adviseren en uitvoeren van beleid.

Foto van Jana

“Beleid geeft richting en kaders waar we aan kunnen toetsen of we doen wat we zeggen. Het is leuk om te mogen bedenken hoe je ideeën omzet in beleid waar inwoners daadwerkelijk iets aan hebben. Als gemeente kunnen we daarmee onze maatschappelijke betrokkenheid uitdragen. Mijn baan is veelzijdig en afwisselend: van overleg met verschillende afdelingen, het veld in gaan om op de hoogte te blijven tot het schrijven van collegevoorstellen en afhandelen van incidentele subsidieaanvragen. Daarnaast werk ik gedeeltelijk projectmatig, wat voor genoeg diversiteit zorgt.”

“Vanuit de werkgever ontvang ik de vrijheid om flexibel mijn werkplek en werktijden in te delen, dat is prettig. Ik merk dat er genoeg ontwikkelmogelijkheden en kansen zijn in deze organisatie. Dat, en het leuke team aan collega's, maakt het een fijne werkgever. Houd je van pionieren en verantwoordelijkheid om mee te bouwen aan een nieuwe organisatie dan zou ik zeggen: ga ervoor!”