Land van

Land van

Janske

Janske de Haan werkt als evenementencoördinator. Zij vertelt over haar coördinerende rol bij complexe en risicovolle evenementen. Zij omschrijft haar functie als flexibel, vrij en soms ad hoc.

Foto van Janske

“Samen met een team vergunningverleners handel ik het proces rondom een categorie B of C evenement af. Dit houdt onder andere in dat ik overleg met bestuur, organisatie en veiligheidsdiensten om een evenement veilig en verantwoord te laten verlopen. Als evenementencoördinator ben ik de smeerolie tussen alle betrokken partijen. Voorafgaand aan het evenementen loop ik samen met de toezichthouders een ronde op het terrein (schouw). Ik probeer zoveel als mogelijk een kijkje te nemen als het evenement bezig is en evalueer altijd achteraf met alle betrokkenen of alles naar behoren is gegaan. Als het evenement voor alle partijen naar wens is verlopen, word ik daar altijd blij van!”

“Omdat Land van Cuijk aan het opbouwen is als organisatie zijn er volop kansen voor medewerkers. Je krijgt de kans om mee te pionieren en te ontwikkelen. Dit vraagt om een innovatieve blik en ruimte om te brainstormen.”